Αλλαγές στο Καθιστικό για Αρχάριους! Ανανεώστε το Σαλόνι σας με 3 Κινήσεις

Τα υφάσματα αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα σημεία της διακόσμησης καθώς με τη βοήθειά τους μπορείτε να αλλάξετε σημαντικά τον προσωπικό σας χώρο. Κουρτίνες, μαξιλάρια, ριχτάρια, τραπεζομάντηλα και πολλά άλλα συμβάλουν στην απόλυτη ανανέωση. Πολύχρωμα υφάσματα, βαμβακερά και δροσερά μπορούν να κοσμήσουν το καθιστικό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αλλάξτε τις κουρτίνες. Οι κουρτίνες μπορεί να είναι μια εύκολη και γρήγορη αλλαγή για το καθιστικό σας. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Αν τώρα πάλι δε θέλετε να κατεβάσετε την κουρτίνα σας μπορείτε να προσθέσετε ακόμα μια πάνω από την ήδη υπάρχουσα. Αν η βάση είναι μονόχρωμη εύκολα τοποθετείτε προσωρινά ένα πιο καλοκαιρινό ύφασμα, ακόμα και λινό.
Image
Image
Ριχτάρια τα θαυματουργά Αν έχετε βαρεθεί το χρώμα του καναπέ ή της πολυθρόνας σας ή αν έχει φθαρεί δεν έχετε παρά να το αλλάξετε εύκολα και οικονομικά. Τα ριχτάρια θα αλλάξουν ριζικά την όψη του καναπέ σας κάνοντάς τον να μοιάζει καινούργιος. Υφάσματα πολλά και διαφορετικά τόσο στην ποιότητα όσο και στα χρώματα! Είναι προτιμότερο να αγοράσετε πιο χοντρά και σταθερά υφάσματα, ανθεκτικά και φυσικά πλενόμενα.

Η συχνή αλλαγή δε θα σας κάνει να πλήττετε! Τραπεζομάντηλα και ράνερ Μπορεί τα τραπεζομάντηλα, τα σεμεδάκια και οτιδήποτε σκεπάζει τραπεζάκια, τηλεοράσεις και σκρίνια να σας θυμίζουν τη γιαγιά σας, ωστόσο πολλές είναι οι φορές που κρίνονται αναγκαία. Μια βόλτα από το σπίτι της γιαγιάς θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αν έχετε βαρεθεί το «γυμνό» καθιστικό σας δεν έχετε παρά να το ντύσετε. Το τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ χρειάζεται ένα ράνερ-τραπεζομάντηλο για να του αλλάξετε την όψη, τουλάχιστον με τον πιο οικονομικό τρόπο. Αν θέλετε να συνεχίσετε τις αλλαγές μπορείτε σε αντίστοιχο χρωματικό ύφος να ντύσετε διάφορα έπιπλα που μπορεί να απαρτίζουν το καθιστικό σας, ακόμα και τα ήδη υπάρχοντα μαξιλάρια.

Image
Πηγή: spirossoulis.com

Επικοινωνία

Αυγής 56, Ηράκλειο 141 21
info@freshome.gr
2102820570,
6977260192

Επικοινωνήστε μαζί μας

Image

Please publish modules in offcanvas position.